Du behöver

  • 200 g fullkornsfusilli eller pasta av valfri sort
  • 1 st lök finhackad
  • 240 g renskav
  • 0.5 msk rapsolja
  • 3 msk matlagningsgrädde
  • 1 dl gröna ärtor
  • 0.5 dl crème fraîche
  • 1 msk pepparrot
  • 1 nypa salt
  • Tillbehör

  • sallad grön och gärna lite färsk persilja

Gör så här

1
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
2
Stek lök och renskav i en het stekpanna med rapsolja. Tillsätt grädde när köttet är genomstekt. Låt såsen koka samman i cirka 10 minuter på svag värme. Häll i ärtorna under de sista minuterna. Blanda renskav och pasta.
3
Rör samman creme fraiche och pepparrot i en liten bunke, smaka av med lite salt.
4
Servera renskavspastan toppad med lite pepparrotscreme.

Recept // Fler viltrecept