Renskav med wokgrönt

Du behöver 1 pkt (240 g) djupfryst renskav ca 2 msk olja 1 påse (400 g) djupfrysta wokgrönsaker eller annan grönsaksblandning 1 1/2 dl vatten...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 pkt (240 g) djupfryst renskav
  • ca 2 msk olja
  • 1 påse (400 g) djupfrysta wokgrönsaker eller annan grönsaksblandning
  • 1 1/2 dl vatten + 1 1/2 msk grönsaksfond eller 1 1/2 dl grönsaksbuljong
  • 1 msk japansk soja

Gör så här

1
Halvtina renskaven. Bryn den lätt i olja i stor stekpanna. Sänk värmen och tillsätt de tinade grönsakerna.

2
Rör om och vänd blandningen försiktigt tills den blir varm.

3
Koka upp vatten och fond eller buljong med soja och häll i pannan. Servera med pressad potatis.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top