Ratatouille och quorn i klämma

Du behöver 1 st aubergine (eller 8 färskpotatisar) 1 st squash 2 st färska lökar 2 st paprika 1 grön + 1 gul 2 st...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st aubergine (eller 8 färskpotatisar)
  • 1 st squash
  • 2 st färska lökar
  • 2 st paprika 1 grön + 1 gul
  • 2 st bifftomat eller 4 vanliga tomater
  • 3 msk olja
  • 5 st timjankvistar
  • 0.5 tsk salt 1 krm svartpeppar
  • 1 st påse quornfärs (300 g)
  • kinesisk soja
  • 4 st mjuka tortillabröd eller mjukt tunnbröd

Gör så här

1
Skölj och skär aubergine (eller borstade potatisar), squash, lök, urkärnad paprika och tomat i bitar. Fräs allt, utom tomaterna, i olja i en traktörpanna. Tillsätt tomater, timjan, salt och peppar. Sjud under lock 5–8 minuter.

2
Fräs quornfärsen varm i en panna med 2 teskedar olja. Smaka av med soja.

3
Vänd tortillabröden ett ögonblick i en het stekpanna med några droppar olja. Fyll klämmor med ratatouille och quorn .


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 415, Fett 18 g, Kolhydrater 45 g, Fibrer 15 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top