Räkröra med pepparrot

Du behöver 300-400 g räkor med skal färska 1 dl crème fraîche 1 msk finriven pepparrot 0.5 dl västerbottensost finriven 1 msk finhackad gräslök salt...

Tillagningstid: 30 minuter
0 Ingen enhet / tomt

Du behöver

  • 300-400 g räkor med skal färska
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk finriven pepparrot
  • 0.5 dl västerbottensost finriven
  • 1 msk finhackad gräslök
  • salt och svartpeppar

Till servering

knäckebröd
citronklyftor

Gör så här

1

Skala räkorna och lägg i en bunke. Tillsätt crème fraiche, finriven pepparrot, finriven ost, hackad gräslök och blanda. Smaka av och krydda med lite salt och peppar.

2

Servera räkröran på knäckebröd, med citronklyftor till.


Kommentar:
Räkröra är en klassiker som kan varieras på många sätt. Här med pepparrot och finriven lagrad ost för extra smak och krämighet.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top