Quinoasallad med räkor

Du behöver 3.5 dl quinoa 1 st paprika tärnad 1 st röd paprika tärnad 150 g haricots verts frysta 1 st rödlök skivad 1 msk...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 3.5 dl quinoa
  • 1 st paprika tärnad
  • 1 st röd paprika tärnad
  • 150 g haricots verts frysta
  • 1 st rödlök skivad
  • 1 msk olivolja
  • 1.5 msk mango chutney
  • 1 msk pressad lime
  • salt och peppar
  • 200 g räkstjärtar
  • 2 msk hackad persilja

Gör så här

1
1 Koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen.

2
2 Fräs paprika,

3
haricots verts och lök i olivoljan i ett par minuter utan att de tar färg.

4
3 Blanda i quinoan, rör i mango chutney och lime.

5
4 Salta och peppra och vänd ner räkor och persilja. Servera när det hela blir varmt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top