RECEPT FRÅN IK

Quesadilla på grillen

De här tortillasnittarna passar lika bra att servera som drinktilltugg som att njuta tillsammans med resten av grillmaten.

Av . Foto: Ove Lindfors

Tillagningstid: 20 minuter
12 stycken

Du behöver

  • 4 st tortillabröd
  • olivolja
  • Fyllning

  • 100 g philadelphiaost
  • 2 st rivna vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 dl riven parmesanost
  • 2 msk hackad rödlök
  • 0.5 dl hackade oliver
  • salt
  • nymald peppar

Gör så här

1

Blanda ingredienserna till fyllningen.

2

Bred röran på två av bröden. Lägg på de andra bröden som lock och tryck till försiktigt.

3

Pensla med olivolja. Grilla över glöd, ett par minuter per sida, tills brödet har fin färg.

4

Skär varje quesadilla i sex bitar och servera nygrillade.


Recept // Fler tortillabrödrecept