Pyttipanna med blodpudding

Du behöver 475 g blodpudding 125 g bacon 1 st gul lök 2 st äpplen fasta 3 st potatis kokta olja eller smör att steka...

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 475 g blodpudding
  • 125 g bacon
  • 1 st gul lök
  • 2 st äpplen fasta
  • 3 st potatis kokta
  • olja eller smör att steka i

Tillbehör

lingonsylt
morötter rårivna

Gör så här

Tärna alla ingredienser och stek dem var för sig i olja eller smör. Vänd ihop alla ingredienser i stekpannan och låt bli varmt. Servera pytten med lingonsylt och rårivna morötter.


Kommentar:
Tips! Den som inte gillar lingonsylt men vill ha lite sötma kan öka mängden äpple och vända bitarna i kanel före stekningen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top