Potatischips med löjrom

Du behöver 15-18 st stora potatischips 75 g gravad lax i små skivor 1 dl smetana 1-2 krm wasabipulver 10 st rädisor 2 msk löjrom...

Tillagningstid: 10 minuter
5 portioner

Du behöver

  • 15-18 st stora potatischips
  • 75 g gravad lax i små skivor
  • 1 dl smetana
  • 1-2 krm wasabipulver
  • 10 st rädisor
  • 2 msk löjrom
  • 1 st liten knippa gräslök

Gör så här

1

Lägg ut chipsen på en bricka eller serveringsfat. 

2

Toppa med laxskivorna. Klicka över smetana smaksatt med wasabi. 

3

Toppa med rädisorna skurna i tunna skivor och löjrom. Garnera med klippt gräslök. Peppra. 


Kommentar:
Servera de läckra chipsen som tilltugg till ett glas bubbel. Chipsen varierar ju i storlek så beräkna 3 stora eller 4–5 små chips per person.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top