Potatis- och jordärtskockspuré

Du behöver 150 g potatis 150 g jordärtskocka 1 msk smör 0.5 dl mjölk 1 krm salt vitpeppar Gör så här Skala och skär potatis...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 150 g potatis
  • 150 g jordärtskocka
  • 1 msk smör
  • 0.5 dl mjölk
  • 1 krm salt vitpeppar

Gör så här

Skala och skär potatis och jordärtskocka i mindre bitar. Koka dem i vatten tills de är riktigt mjuka, 10-15 minuter. Sila av vattnet och vispa bitarna till mos med smör och mjölk. Smaka av med salt och peppar. Forma till ovala bollar med fuktad sked.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top