Pizzakryddad fiskfilé i ugn

Du behöver 400 g vit fiskfilé eller hällefilé salt pepparmix 1 tsk smör eller margarin pastasås (ICA) fårost ca 50 g 0.5 tsk pizzakrydda Att...


2 portioner

Du behöver

  • 400 g vit fiskfilé eller hällefilé
  • salt
  • pepparmix
  • 1 tsk smör eller margarin
  • pastasås (ICA)
  • fårost ca 50 g
  • 0.5 tsk pizzakrydda

Att servera till:

kokt potatis eller ris
ärter
brytbröd eller knäckebröd

Gör så här

1
1. Skölj fiskfiléerna och låt dem rinna av väl. Salta, peppra och placera dem på smorda folieark i en liten långpanna eller form.

2
2. Häll på cirka 2 msk pastasås på varje filé. Smula över fårost och strö på pizzakrydda.

3
3. Vik inte ihop paketen, utan låt dem vara öppna så att osten får lite färg. Ställ in formen mitt i ugnen, i 225 grader,

4
15-20 minuter tills fisken är färdig.

5
4. Servera direkt med potatis eller ris, kokta ärter och bröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top