Persikomousse med crème fraiche och chili

Du behöver 1 st persikor (400 g) 2 msk strösocker 2 st äggvitor Tillbehör: 4 msk crème fraîche (gärna Viktväktarnas tvåprocentiga) chilipulver eller chilipeppar Gör...


4 portioner

Du behöver

  • 1 st persikor (400 g)
  • 2 msk strösocker
  • 2 st äggvitor

Tillbehör:

4 msk crème fraîche (gärna Viktväktarnas tvåprocentiga)
chilipulver eller chilipeppar

Gör så här

Kör persikohalvorna i mixer tillsammans med sockret. Vispa äggvitorna till hårt skum. Blanda persikokräm och äggvita. Ställ gärna kallt någon timme. Fördela moussen i glas eller skålar. Toppa med crème fraiche och chilipulver eller chilipeppar. Pepparn är väldigt stark, bara så du vet!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top