Pepparrotssill med krasse

Du behöver 0,5 dl majonnäs 0,5 dl crème fraîche 3 msk pepparrot färskriven 1 tsk dijonsenap 0,5 st citron 1 nypa salt Smaka av med....

Tillagningstid: 5 minuter
0 Ingen enhet / tomt

Du behöver

  • 0,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl crème fraîche
  • 3 msk pepparrot färskriven
  • 1 tsk dijonsenap
  • 0,5 st citron
  • 1 nypa salt Smaka av med.

Till sillen

420 g femminuterssill

Till lagen

Gör så här

1

Blanda 1/2 dl god majonnäs, 1/2 dl crème fraîche, 3 msk färskriven pepparrot, 1 tsk dijonsenap, finrivet skal av 1/2 citron och 1 tsk citronsaft. Smaka av med lite salt.

2

Skär en förpackning (à 420 g) väl avrunnen femminuterssill i mindre bitar och vänd ner i såsen. Låt gärna mogna ett par timmar i kylskåp.

 

 

 

3

Toppa med nyklippt smörgåskrasse vid servering.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top