Pepparrots- och persiljekräm

Du behöver 4 dl bladpersilja 0.5 dl olivolja 150 g creme bonjour naturell light (3/4 paket) 0.5 dl riven pepparrot 0.5 tsk salt 0.5 krm...


4 portioner

Du behöver

  • 4 dl bladpersilja
  • 0.5 dl olivolja
  • 150 g creme bonjour naturell light (3/4 paket)
  • 0.5 dl riven pepparrot
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 krm malen vitpeppar

Gör så här

1
Mixa persiljan med olivoljan med en stavmixer.

2
Tillsätt osten och pepparroten och mixa lite till.

3
Smaka av med salt och peppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top