Pastasallad med chilidressing

Du behöver 5 dl pastaskruvar fjärilar eller dyl 1 st spenat eller fryst bladspenat 3 st tomater 1 st paprika Dressing: 1 dl kokosmjölk 0.5...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 5 dl pastaskruvar fjärilar eller dyl
  • 1 st spenat eller fryst bladspenat
  • 3 st tomater
  • 1 st paprika

Dressing:

1 dl kokosmjölk
0.5 tsk gurkmeja
1 st chilipeppar finhackad
1 st vitlöksklyfta pressad
1 st limefrukt

Gör så här

1
Koka pastan och spola den i kallt vatten. Låt den rinna av.

2
Förväll spenaten hastigt och spola den i kallt vatten och låt rinna av. Skär tomaterna och paprikan i små bitar.

3
Blanda kokosmjölk med gurkmeja, chili och vitlök. Riv skalet av limen samt pressa ur saften och blanda i. Häll dressingen över salladen och blanda.


Kommentar:
Här har vi sparat på fettet och slösat med det gröna. Så njut av måltiden och ät gärna en trerätters!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top