Pasta med salami och minimozzarella

Du behöver 200 g pasta eller pasta av valfri sort, farfalle 10 st minimozzarella 10 st körsbärstomater 10 st gröna oliver 70 g färsk babyspenat...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 200 g pasta eller pasta av valfri sort, farfalle
  • 10 st minimozzarella
  • 10 st körsbärstomater
  • 10 st gröna oliver
  • 70 g färsk babyspenat
  • 100 g salami valfri sort
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 tsk balsamvinäger eller annan sort
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar grovmalen

Tillbehör

färsk basilika

Gör så här

1
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.

2
Blanda mozzarella, tomater, oliver, färsk spenat och salami i en rymlig bunke.

3
Häll i olivolja, vinäger och rör ner pastan. Smaka av med salt och svartpeppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top