Pasta med philadelphiaost, persilja och parmesan

Du behöver 2.5 st vitlöksklyftor skivade olivolja 0.5 dl hackad persilja 200 g philadelphiaost light 0.75 dl mjölk salt svartpeppar 4 prt pasta kokt enligt...

Tillagningstid: 30 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 2.5 st vitlöksklyftor skivade
  • olivolja
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 200 g philadelphiaost light
  • 0.75 dl mjölk
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 prt pasta kokt enligt anvisningarna på förpackningen
  • parmesanost hyvlad

Gör så här

1
Fräs vitlöksklyftorna och persiljan. Blanda med phila-

2
delphiaost och mjölk. Hetta upp såsen. Smaka av.

3
Lägg upp pastan på tallrikar, häll över såsen och toppa rätten med hyvlad parmesanost.

4
Servera gärna med gurka och rädisor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top