Pasta med gorgonzola och svamp

Du behöver 300 g champinjoner skivade smör 5 st salladslökar strimlade 2 dl lätt crème fraiche gorgonzolaost ca 100 g 0.5 tsk salt 1 krm...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 300 g champinjoner skivade
  • smör
  • 5 st salladslökar strimlade
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • gorgonzolaost ca 100 g
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • basilika hackad eller klippt
  • 4 prt pasta

Tillbehör

basilikablad
salladslök

Gör så här

1
Fräs svampen i smöret tills all vätska kokat bort.

2
Blanda ner salladslök och creme fraiche. Smula ner osten och låt puttra någon minut. Smaka av med salt och peppar. Rör ner basilikan. Servera till pastan med lite extra garnityr.


Kommentar:
Näringsvärde
Kcal 536
Fett 38 g
Kolhydrater 61 g
Fibrer 7 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top