Pasta med chorizo och kantareller

Du behöver 200 g pasta torr smör och/eller olja 100 g chorizokorv 0.5 st gul lök 200 g kantareller eller champinjoner 25 g pinjenötter Att...


2 portioner

Du behöver

  • 200 g pasta torr
  • smör och/eller olja
  • 100 g chorizokorv
  • 0.5 st gul lök
  • 200 g kantareller eller champinjoner
  • 25 g pinjenötter

Att servera till:

50 g parmesanost hyvlad
sallad valfri
svartpeppar

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

2
Skiva och bryn chorizon. Hacka och bryn löken.

3
Skär eventuellt svampen i bitar och stek den i smör. Rosta pinjenötterna gyllene i torr panna.

4
Vänd ihop den kokta pastan med korv, lök, svamp och nötter. Servera parmesan, sallad och svartpeppar till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top