Du behöver
- 3 dl valfri pasta
- 3 hg skivade champinjoner
- 1 pkt Kvibille ädelost
- 3 dl grädde ev lite smetana
- salt & vitpeppar
- 2 broccolibuketter
- ev en tomatsallad
- bröd att servera till
Gör så här
1
Skala och skiva champinjoner. Fräs dem i torr panna tills de fått färg. Salta och peppra. Lägg i en klick smör.
2
3
Skölj och dela broccolin. Sätt på saltat vatten, lägg i broccolin. När det börjar koka – ta av grytan och låt stå 5 minuter. Häll av vattnet och låt ånga av.
4
5
Koka pastan enligt anvisning.
6
7
Gör ev en liten tomatsallad med tomater, lök och vinegrätt.
8
9
Lägg ädelost över champinjoner och broccoli i stekpannan. Häll på grädde och smetana när det börjar fräsa.
10
11
Om så önskas kan såsen smakas av med en skvätt balsamico.