Du behöver
- 5 st parmaskinka stora skivor
- 10 st salami eller 5 stora, skivor salami
- 5 st stjälkar blekselleri
- 1 st paprika gul
- 1 st röd paprika
- 2 st morötter
Gör så här
1
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg ut skink- och salamiskivorna plant. Skär dem i breda strimlor. Fördela strimlorna på papprad plåt. Rosta dem rätt högt upp i ugnen i cirka 5 minuter.
2
Kolla och känn noga efter att de blir hårda och knapriga utan att brännas vid.
3
Skölj och ansa sellerin och skär den i stavar. Ansa, skölj, kärna ur paprikorna och skär dem i stavar. Skala och skär morötterna i stavar.
4
Gör små buntar av grönsaker och salami och skinka och lägg varje bunt i en liten strut av smörgås- papper.
5
Ställ strutarna i korgar eller askar.