Paprikasallad med fetaost

Du behöver 8 st paprikor (olika färger) 1 st svarta oliver (240 g), med kärnor 1 st fetaost (280 g), tärnad Vinägrett: 3 msk rödvinsvinäger...


0 portioner

Du behöver

  • 8 st paprikor (olika färger)
  • 1 st svarta oliver (240 g), med kärnor
  • 1 st fetaost (280 g), tärnad

Vinägrett:

3 msk rödvinsvinäger
6 msk olivolja
3 msk vatten
1 st vitlök
socker salt, svartpeppar

Gör så här

Tvätta och kärna ur paprikorna. Strimla tunt. Blanda vinägretten, smaka av med socker, salt och svartpeppar. Varva allt på ett stort fat.


Kommentar:
Hus och Hem har dukat upp för en härlig sommarbuffé ute i det gröna. (Klicka på länkarna nedan för övriga recept)
Maten är lätt att förbereda och räcker till åtta till tio personer.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top