Öppen lasagne med kycklinglever, spenat, pinjenötter och parmesan

Du behöver 2 dl kycklingbuljong 2 dl vispgrädde eller mjölk majsenamjöl 50 g riven parmesanost salt, svartpeppar 4 lasagneplattor, tillagade enligt anvisning på förpackningen 250...


4 portioner

Du behöver

  • 2 dl kycklingbuljong
  • 2 dl vispgrädde eller mjölk
  • majsenamjöl
  • 50 g riven parmesanost
  • salt, svartpeppar
  • 4 lasagneplattor, tillagade enligt anvisning på förpackningen
  • 250 g färsk spenat
  • olivolja
  • 200 g rå ank- eller kycklinglever
  • 50 g pinjenötter, rostade i varm stekpanna

Gör så här

Koka upp buljong och grädde/mjölk. Red av med mjöl och vispa ner osten. Smaka av med salt och peppar. Håll varmt. Dela varje lasagneplatta i tre delar. Håll varmt. Fräs spenaten i lite olja. Håll varmt. Halstra levern cirka 30 sekunder på varje sida. Varva alla ingredienser, droppa över sås och dekorera med pinjenötter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top