Nötfärsfyllt tortillabröd med röd salsasås

Du behöver 400 g nötfärs 1 vitlöksklyfta, pressad 1 msk olivolja 1 tsk salt 2 krm svartpeppar, grovmalen 4 tortillabröd 2 gula paprikor, strimlade 1...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 400 g nötfärs
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar, grovmalen
  • 4 tortillabröd
  • 2 gula paprikor, strimlade
  • 1 rödlök, skivad
  • 1/2 gurka, skuren i tärningar
  • 2 tomater, skurna i tärningar
  • 100 g majs, från burk
  • 100 g riven ost
  • Tillbehör:
  • röd salsasås

Gör så här

1
Stek nötfärsen tillsammans med vitlök i en het stekpanna med lite olja i cirka 5 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.

2
Placera ut tortillabröden på varsin tallrik. Fyll med nötfärsen och grönsakerna. Strö över ost och lite röd salsasås. Vik ihop bröden och servera direkt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top