Negi-maki

Du behöver 600 g entrecôte i tunna skivor salt svartpeppar 8 st vårlök grönsaker (exempelvis sparris, rättika och morot) Till stekning: olja Gör så här...


4 portioner

Du behöver

  • 600 g entrecôte i tunna skivor
  • salt
  • svartpeppar
  • 8 st vårlök
  • grönsaker (exempelvis sparris, rättika och morot)

Till stekning:

olja

Gör så här

Lägg ut tre av skivorna och överlappa dem med två centimeter. Salta och peppra. Rulla in ett par av lökarna. Gör likadant med resten av köttet. Bryn rullarna och efterstek dem i 150 graders ugnsvärme 6–8 minuter. Tranchera och lägg upp köttet på valfria grillade grönsaker.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top