Mix på spett

Du behöver 0.5 st bogskinka (450 g) 16 st köttbullar 16 st korv småkorvar 2 msk grillolja kryddig Gör så här 1 Dela skinkan i...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 0.5 st bogskinka (450 g)
  • 16 st köttbullar
  • 16 st korv småkorvar
  • 2 msk grillolja kryddig

Gör så här

1
Dela skinkan i bitar på ungefär samma storlek som köttbullarna. Trä dem på blötlagda träspett omväxlande med köttbullar och småkorvar.

2
Pensla spetten med grillolja före och under grillningen. Vänd spetten en gång eller två under tiden tills bullar, bitar och korvar är varma rakt igenom.

3
Servera med ketchup, senap och mangochutney som kryddas med bitar av färsk kiwi.


Kommentar:
Receptet är hämtat från Icakurirens grillspecial. För fler grillrecept se “passar till”.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top