Minikrustader med räkor och lax

Du behöver Med räkor: räkor majonnäs dill Med kött: crème fraîche kallskuret t bladpersilja Med lax: lax rökt crème fraîche gräddfil pepparrot dill Gör så...

Tillagningstid: 20 minuter
24 portioner

Du behöver

Med räkor:

räkor
majonnäs
dill

Med kött:

crème fraîche
kallskuret t
bladpersilja

Med lax:

lax rökt
crème fraîche gräddfil
pepparrot
dill

Gör så här

1
Vi har utgått från en förpackning minikrustader (24 st) och gjort tre olika fyllningar:

2
Med räkor: Fördela 1-2 tsk majonnäs i åtta krustader. Placera en skalad räka i varje och garnera med dillkvist.

3
Med kött: Klicka någon matsked crème fraîche i åtta krustader. Lägg på en liten skiva rökt skinka, pastrami eller annat kallskuret kött. Sätt i en bladpersiljevimpel.

4
Med lax: Lägg en liten skiva rökt lax i varje krustad. Skeda över en aning crème fraîche eller gräddfil, blandad med lite riven pepparrot. Dillkvist på och det är klart.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top