RECEPT FRÅN IK

Minikrustader med räkor och lax

Av .

Tillagningstid: 20 minuter
24 portioner

Du behöver

    Med räkor:

  • räkor
  • majonnäs
  • dill
  • Med kött:

  • crème fraîche
  • kallskuret t
  • bladpersilja
  • Med lax:

  • lax rökt
  • crème fraîche gräddfil
  • pepparrot
  • dill

Gör så här

1
Vi har utgått från en förpackning minikrustader (24 st) och gjort tre olika fyllningar:
2
Med räkor: Fördela 1-2 tsk majonnäs i åtta krustader. Placera en skalad räka i varje och garnera med dillkvist.
3
Med kött: Klicka någon matsked crème fraîche i åtta krustader. Lägg på en liten skiva rökt skinka, pastrami eller annat kallskuret kött. Sätt i en bladpersiljevimpel.
4
Med lax: Lägg en liten skiva rökt lax i varje krustad. Skeda över en aning crème fraîche eller gräddfil, blandad med lite riven pepparrot. Dillkvist på och det är klart.


Recept // Fler övrigtrecept