Matig macka med serranoskinka

Du behöver 2 Polarkakor eller liknande bröd 2 msk mager färskost med yoghurt 2 kvistar färsk basilika 2 stora tomater 75–100 g serranoskinka 8 oliver...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 2 Polarkakor eller liknande bröd
  • 2 msk mager färskost med yoghurt
  • 2 kvistar färsk basilika
  • 2 stora tomater
  • 75–100 g serranoskinka
  • 8 oliver
  • pepparmix

Gör så här

1
1 Bred brödet med färskosten. Hacka basilikan. Skiva tomaterna.

2
2 Strö på basilikan. Lägg på tomatskivorna och rikligt med serranoskinka. Garnera med oliver, lite pepparmix och

3
basilikakvist.

4
3 Avnjut mackan med ett stort glas grönsaksjuice med isbitar i och en ljuvlig sallad med nektariner och vinbär.


Kommentar:
Att servera till:
grönsaksjuice
fruktsallad

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top