Matig bönsallad med senapsdressing

Du behöver 1 st burk kidneybönor 1 st bönor burk svarta 100 g haricots verts lättkokta 200 g zucchini skivad 1 st morot strimlad 300...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st burk kidneybönor
  • 1 st bönor burk svarta
  • 100 g haricots verts lättkokta
  • 200 g zucchini skivad
  • 1 st morot strimlad
  • 300 g vitkål strimlad
  • 0.5 st grönsallad repat
  • 2 tsk dijonsenap ljus
  • 2 msk lätt crème fraiche
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 0.5 tsk salt
  • svartpeppar

Gör så här

1
Låt bönorna rinna av och spola dem väl i kallt vatten. Lägg i en stor skål tillsammans med de andra grönsakerna.

2
Blanda i senap, lättcrème fraiche, olivolja, balsamvinäger, salt och svartpeppar.

3
Servera med en smörgås och en frukt efter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top