Marinerade oliver

Du behöver oliver gröna av god kvalitet Marinad: olivolja oregano timjan, rosmarin och stött rosépeppar salt Gör så här Blanda oliver och övriga ingredienser efter...


4 portioner

Du behöver

  • oliver gröna av god kvalitet

Marinad:

olivolja
oregano timjan, rosmarin och stött rosépeppar
salt

Gör så här

Blanda oliver och övriga ingredienser efter tycke och smak. Oliverna ska inte ligga och simma i marinad, utan dosera den så att de nätt och jämnt täcks. Låt stå och dra minst ett dygn.


Kommentar:
Receptet kommer från Långängens gård på Lidingö. Fler recept, se länkar nedan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top