Marinerad kängurufilé

Du behöver 1.2 kg kängurufilé i kraftiga skivor Marinad: 0.5 st flaska rödvin 2 st vitlöksklyftor krossade 3 msk soja 2 tsk svartpeppar grovhackad Gör...


6 portioner

Du behöver

  • 1.2 kg kängurufilé i kraftiga skivor

Marinad:

0.5 st flaska rödvin
2 st vitlöksklyftor krossade
3 msk soja
2 tsk svartpeppar grovhackad

Gör så här

1
Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg i filéskivorna. Marinera minst en natt, gärna ett dygn, i kylskåp.

2
Torka av marinaden och grilla skivorna tills de är rosa inuti.

3
Det tar cirka 3-4 minuter per sida om skivorna är 1 1/2-2 cm tjocka.


Kommentar:
Ordna ett grillparty och bjud på den här och andra härliga rätter från “down under” – Australien. Klicka på rubrikerna nedan för fler recept.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top