Marin tunnbrödskorg

Du behöver 2 st tunnbröd (finns färdiga) salladsblad från någon eller några salladssorter 200 g kräftstjärtar 100 g kallrökt lax (tunna skivor eller strimlor) Sås:...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 2 st tunnbröd (finns färdiga)
  • salladsblad från någon eller några salladssorter
  • 200 g kräftstjärtar
  • 100 g kallrökt lax (tunna skivor eller strimlor)

Sås:

0.5 dl matlagningsyoghurt (6 procent)
1/2-1 msk senap (gärna dijon)
2 krm strösocker
0.5 dl klippt gräslök

Gör så här

Fyll tunnbrödskorgarna med salladsblad, kräftstjärtar och lax. Blanda ingredienserna till såsen och häll den över rätten. Servera omedelbart.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top