RECEPT FRÅN

Mangoglass med sesamkakor
Av Eleonora von Essen. Foto: Linda Prieditis
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Du behöver
- 1 dl kokosflingor
- 4 st sesamkakor
- 2 pkt mango fryst
- 1.5 dl sötad kondenserad mjölk
- 0.5 st lime
- färsk mynta till garnering
Gör så här
1
Rosta kokosflingorna gyllene i en torr panna, rör om ofta. Bryt sesamkakorna i mindre bitar.
2
Mixa den frysta mangon med den kondenserade mjölken i en matberedare. Pressa i lime. Skeda upp i glas, strö över kokosflingor och sesamkakor och dekorera med lite mynta. Servera direkt!
Kommentar:
Klassiska sesamkakor blir knaprig topping på den här supersnabba glassen på fryst mango, smaksatt med lime.
Klassiska sesamkakor blir knaprig topping på den här supersnabba glassen på fryst mango, smaksatt med lime.