Mangoglass med sesamkakor

Du behöver 1 dl kokosflingor 4 st sesamkakor 2 pkt mango fryst 1.5 dl sötad kondenserad mjölk 0.5 st lime färsk mynta till garnering Gör...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 dl kokosflingor
  • 4 st sesamkakor
  • 2 pkt mango fryst
  • 1.5 dl sötad kondenserad mjölk
  • 0.5 st lime
  • färsk mynta till garnering

Gör så här

1

Rosta kokosflingorna gyllene i en torr panna, rör om ofta. Bryt sesamkakorna i mindre bitar.

2

Mixa den frysta mangon med den kondenserade mjölken i en matberedare. Pressa i lime. Skeda upp i glas, strö över kokos­flingor och sesamkakor och dekorera med lite mynta. Servera direkt!


Kommentar:
Klassiska sesamkakor blir knaprig topping på den här supersnabba glassen på fryst mango, smaksatt med lime.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top