Makrillmacka i järn

Du behöver 4 skiva formfranska smörgåsmargarin 1 st makrill burk i tomat 0.25 st slanggurka Gör så här Bred skivorna med margarin. Fördela makrillen på...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 4 skiva formfranska
  • smörgåsmargarin
  • 1 st makrill burk i tomat
  • 0.25 st slanggurka

Gör så här

Bred skivorna med margarin. Fördela makrillen på två av skivorna och täck med de två andra. Hetta upp i järn tills brödskivorna fått aningen färg. Skär mitt itu och servera mackorna varma med en nypa tunnhyvlad gurka.


Kommentar:
Fler mumsiga mackor hittar du om du klicka på länkarna nedan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top