Du behöver
- 150 g haricots verts lättkokta
- 1 st knippe rädisor
- 0.5 st rödlök skivad
- 1 st blandad sallad (150 g)
- 2 msk olivolja
- 0.5 msk rödvinsvinäger
- 0.5 tsk salt
- 1 krm malen svartpeppar
- 200 g chèvre
- 4 st kycklingfiléer
- 1 tsk salt
- 2 krm vitpeppar
- 1 st ägg uppvispat
- 1 dl majsmjöl
- 2 msk matolja
Gör så här
1
1. Skölj och rensa rädisorna. Skär dem i bitar.
2
2. Töm salladspåsens innehåll i en stor bunke. Riv bladen i mindre bitar. Lägg haricote vert, rädisor och rödlök.
3
3. Vänd ner olivolja, vinäger, salt och svartpeppar.
4
4. Salta och peppra. Vänd kycklingfiléerna i uppvispat ägg och sedan majsmjöl.
5
5. Bryn dem runt om och efterstek i ugnen 175° i 10 min.
6
6. Lägg upp salladen, smula på lite chevre och servera uppskivad kycklingfilé till.