Läsar-recept

Majs härliga kycklingrätt

God och krämig är denna kycklingrätt som serveras med ris och en grön sallad.

Tillagningstid: 90 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 dl crème fraîche
  • 0.5 dl soja
  • 2 tsk sambal oelek
  • 1.5 dl mango chutney
  • 2 st vitlöksklyftor

Gör så här

1

Sätt ugnen på 175 grader (vanlig ugn).

2

Lägg kycklingfiléerna i en form. Blanda alla ingredienser till såsen och häll över kycklingfiléerna.

3

Baka kycklingen i 1,5 timmar. Vänd filéerna några gånger.

4

Servera med ris och en sallad bestående av majs, körsbärstomater och isbergssallad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top