Lyckliga hjärtan med dillmajonnäs

Du behöver 8 kavringsskivor (1 cm tjocka) dillmajonnäs ca 4 msk svart CaviArt dillkvistar Dillmajonnäs: 1 1/2 dl äggfri majonnäs 1 dl sojagrädde 4 msk...


8 portioner

Du behöver

  • 8 kavringsskivor (1 cm tjocka)
  • dillmajonnäs
  • ca 4 msk svart CaviArt
  • dillkvistar
  • Dillmajonnäs:
  • 1 1/2 dl äggfri majonnäs
  • 1 dl sojagrädde
  • 4 msk finhackad dill
  • örtsalt
  • svartpeppar

Gör så här

1
Tryck ut ett hjärta ur varje kavringsskiva. Lägg på en klick dillmajonnäs och toppa med CaviArt och dill.

2
Blanda alla ingredienser till majonnäsen och smaka av med salt och peppar.


Kommentar:
CaviArt är en vegetarisk havskaviar gjord på havstång. Finns löjromsröd och stenbitssvart.
Se länkarna för fler gröna rätter till midsommarfesten!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top