Lenas snabba olivsnacks

Du behöver 100 g smör 1.5 dl ost lagrad riven 2 dl vetemjöl 1 st gröna oliver (140 g) med mandel Gör så här 1...

Tillagningstid: 20 minuter
20 portioner

Du behöver

  • 100 g smör
  • 1.5 dl ost lagrad riven
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 st gröna oliver (140 g) med mandel

Gör så här

1
Sätt ugnen på 225 grader.

2
Blanda mjukt smör med riven ost och vetemjöl. Forma små runda kakor och tryck dit en oliv i mitten. Grädda ostkakorna cirka 10 minuter i mitten av ugnen.


Kommentar:
Duka upp en vårbuffé med inspiration från kryddornas och dofternas Provence. Lena Linderholm, hängiven matlagare och konstnär, bjuder på sina bästa rätter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top