Laxtallrik med majonnäs, rädisor och rödlök

Du behöver 150 potatis, skivad salt 2 msk creme fraiche (den magraste sorten) 1–2 msk majonnäs (valfri fetthalt) svartpeppar 75 g gravad eller kallrökt lax...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 150 potatis, skivad
  • salt
  • 2 msk creme fraiche (den magraste sorten)
  • 1–2 msk majonnäs (valfri fetthalt)
  • svartpeppar
  • 75 g gravad eller kallrökt lax
  • 1/2 röd lök, skivad
  • 4–5 rädisor
  • klippt gräslök
  • Tillbehör:
  • blandad sallad
  • blåbärsdryck

Gör så här

1
Koka potatisen i lättsaltat vatten cirka 10 minuter.

2
Blanda creme fraichen med majonnäs och smaka av med svartpeppar.

3
Lägg upp den varma potatisen och övriga ingredienser. Toppa med majonnässåsen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top