Lättlagad festfilé

Du behöver 450 g kycklingfilé Kronfågel 2 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 krm oregano margarin till stekning 1 st burk champinjoner skivade, eller motsvarande...

Tillagningstid: 20 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 450 g kycklingfilé Kronfågel
  • 2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 krm oregano
  • margarin till stekning
  • 1 st burk champinjoner skivade, eller motsvarande mängd färska
  • 1 st paprika strimlad röd
  • 2 dl grädde
  • 4 msk riven ost
  • 4 msk chilisås

Gör så här

1
Filébitarna steks 3-4 min på varje sida, saltas och kryddas och läggs i en elfast from. Fräs champinjoner och paprika lätt i margarin och lägg över filéerna. Blanda grädde, chilisås och oregano, häll över. Strö på riven ost över. Gratineras i ugn 250 grader ca 15 min.

2

3
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top