Lammfärsbiffar med fetaost

Du behöver 600 g lammfärs 1 st ägg 1 st vitlöksklyfta 0.5 st citron endast skalet 2 tsk färsk timjan hackad 2 tsk färsk persilja...

Tillagningstid: 30 minuter
4 Ingen enhet / tomt

Du behöver

  • 600 g lammfärs
  • 1 st ägg
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 st citron endast skalet
  • 2 tsk färsk timjan hackad
  • 2 tsk färsk persilja hackad
  • 1 dl fetaost tärnad
  • 1 tsk salt
  • svartpeppar nymalen
  • 1 msk olivolja

Gör så här

1
Blanda alla ingredienserna utom olivoljan till en smidig färs. Forma fyra biffar.

2
Grilla med direkt grillning tills biffarna fått fin färg, cirka 5 minuter på varje sida, beroende på tjockleken. Kärnan i biffarna får gärna vara lätt rosa. Innertemperaturen bör vara runt 60 grader.

3
Pensla med olivolja när biffarna läggs på grillen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top