Du behöver
- 600 g kycklinglårfilé
- olja till stekning
- salt och svartpeppar
- 1 st rödlök
- 2 msk olivolja
- 1 st majs
- 1 tsk anchochili malen
- 1 krm salt
- 1 st lime
- 1 st mango
- 1 st avokado
Gör så här
1
Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja cirka 8–10 minuter tills den är genomstekt. Krydda med salt och peppar. Ta upp ur pannan.
2
Skala och finhacka rödlöken. Fräs löken blank i olivolja utan att den tar färg i 2 minuter. Tillsätt avrunnen majs, anchochili och salt. Fräs i ytterligare någon minut och häll upp i en skål. Pressa över limesaft och lägg till sist i kycklingen och blanda.
3
Skala och skär mango och avokado i mindre bitar. Värm bröden och fyll med kyckling, mango och avokado.