Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 msk smör
  • salt och nymald svartpeppar
  • 6 st cocktailtomater delade
  • 100 g champinjoner tunnskivade
  • 1 st schalottenlök finhackad
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 dl grädde
  • 1 msk dragon finhackad färsk
  • Till servering

  • sallad
  • bröd eller nykokt ris

Gör så här

1
Skiva kycklingfiléerna i tunna strimlor. Hetta upp smöret i en panna och stek ett par minuter tills kycklingen fått lite färg. Krydda med salt och peppar.
2
Dela tomaterna i kvartar och tillsätt tillsammans med tunnskivade champinjoner och finhackad schalottenlök. Blanda runt och häll i senap, grädde och dragon.
3
Låt grytan koka ihop utan lock i cirka 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med en god sallad och bröd eller ris.

Recept // Fler kyckling & fågelrecept