Kycklinggratäng med nachochips

Du behöver 1 st grillad kyckling 1 st burk tacosås (230 g), valfri styrka 3 dl crème fraîche 1 st vitlöksklyfta 1 dl riven ost...

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st grillad kyckling
  • 1 st burk tacosås (230 g), valfri styrka
  • 3 dl crème fraîche
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl riven ost

Till servering

nachochips
sallad
4 prt jasminris

Gör så här

1
Sätt ugnen på 225 grader. Rensa kycklingen. Lägg i ugnsform och blanda med tacosås och creme fraiche. Om så önskas, blanda i en pressad vitlöksklyfta.

2
Toppa med riven ost. Gratinera i ugnen i cirka 15 minuter tills osten fått fin färg.

3
Servera med nachochips och sallad.

4
Den som vill ha en matigare rätt serverar jasminris till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top