Kycklingfilégryta med ädelost

Du behöver 4 st kycklingfiléer 0.5 st ädelost tub smör 0.5 dl soja 3 dl grädde gärna visp 2 tsk dragon Gör så här 1...


4 portioner

Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 0.5 st ädelost tub
  • smör
  • 0.5 dl soja
  • 3 dl grädde gärna visp
  • 2 tsk dragon

Gör så här

1
Skär en ficka i varje filé. Fördela ädelosten. Placera köttet i en smord ugnssäker form. Pensla med sojan över kycklingfiléerna. Häll grädden runt filéerna och strö över dragon.

2
Sätt in i 200–225 graders ugnsvärme i 20 minuter eller tills köttet känns klart.


Kommentar:
Serveras lämpligen till pressad potatis, ärter och sallad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top