Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 msk smör-rapsolja
  • 0.5 dl jordnötssmör gärna crunchy
  • 2.5 dl kokosmjölk
  • 2 msk sweet chilisås
  • 2 msk soja
  • 4 st kycklingfiléer (à ca 100 g)
  • Tillbehör:

  • ris
  • broccoli

Gör så här

1
1 Skala och hacka lök och vitlök. Fräs mjuka i smör- & raps-olja i en kastrull utan att de tar färg.
2
3
2 Tillsätt jordnötssmör, kokosmjölk, sweet chilisås och soja. Låt såsen sjuda cirka 3 minuter.
4
5
3 Skär tunna skivor av kycklingfiléerna och stek eller grilla dem cirka 3 minuter på varje sida.
6
4 Servera med ris och broccoli.

Recept // Fler kyckling & fågelrecept