Kyckling- och kesoröra

Du behöver 0.5 st grillad kyckling 250 g keso naturell 1 msk mango chutney 0.5 dl crème fraîche 1/2-1 msk curry 0.5 tsk salt 1-2...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 0.5 st grillad kyckling
  • 250 g keso naturell
  • 1 msk mango chutney
  • 0.5 dl crème fraîche
  • 1/2-1 msk curry
  • 0.5 tsk salt 1-2 krm svartpeppar
  • 1 st äpple litet
  • 1/2-1 st grön paprika
  • 3.5 st ciabattabröd eller 1-2 nybakade baguetter

Gör så här

1
Befria kycklinghalvan från skinn och ben. Skär köttet i små tärningar och blanda med keso. Rör i mango chutney och crème fraîche. Smaka av med curry, salt och peppar. Finhacka äpplet och blanda med kycklingröran. Kärna ur och skär paprikan i ringar.

2
Skär upp bröden så att de håller ihop i en långsida. Fördela fyllningen i bröden och lägg några paprikaringar i varje bröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top