
RECEPT FRÅN

Kyckling med ädelost och rosépeppar
Riktig bjudmat som bekvämt lagas i ugnen.
Tillagningstid: 50 minuter
4 portioner
Du behöver
- 4 st kycklingfiléer
- 1 st tub ädelost
- salt och peppar
- 2 tsk soja
- 1.5 tsk basilika
- 1 tsk krossad rosépeppar
- 1 dl crème fraîche
- 2 dl matlagningsgrädde
- ris
- sallad
Servering
Gör så här
1
Sätt ugnen på 225°. Lägg kycklingfiléerna i en form. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingen.
2
Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter tills kycklingen är klar, innertemperatur 70°.
3
Ta upp kycklingen ur såsen och skär den i halvcentimetertjocka skivor. Lägg upp på ett fat och häll på såsen.
4
Servera med ris och sallad.