Kryddpepparfisk med grönsaker

Du behöver 100 g djupfrysta blandade grönsaker, t.ex herrgårdsgrönsaker (blomkål, morötter och bönor) 1 1/2 msk vetemjöl 1 1/2 dl mjölk 1 krm salt 2-3...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 100 g djupfrysta blandade grönsaker, t.ex herrgårdsgrönsaker (blomkål, morötter och bönor)
  • 1 1/2 msk vetemjöl
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 1 krm salt
  • 2-3 krm grovkrossad kryddpeppar
  • 100-150 g djupfryst torsk eller liknande

Gör så här

1
1. Lägg de djupfrysta grönsakerna i en liten stekpanna.

2
2. Strö över mjölet och tillsätt mjölken.

3
3. Strö över salt och peppar.

4
4. Låt koka upp och lägg sedan ner fiskbiten under grönsakerna. Lägg på lock eller folie och låt sakta sjuda cirka 10 minuter eller tills fisken känns klar.


Kommentar:
Alternativ:
Gör grönsaksstuvningen för sig och låt fiskbiten sakta sjuda i lättsaltat vatten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top