RECEPT FRÅN IK

Krustader med räkröra

Av . Foto: Eva Hildén

Tillagningstid: 20 minuter
12 stycken

Du behöver

  • 200 g färska räkor med skal
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk finhackad rödlök
  • 1-2 st droppar tabasco
  • salt
  • 12 st små krustader
  • 1 tsk finhackad dill
  • 1-2 st citronskivor
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

1

Skala och hacka räkorna grovt.

2

Blanda räkor, majonnäs och lök. Smaka av med tabasco och eventuellt lite salt.

3

Fördela räkröran i krustad­erna. Garnera med dill och citronskivorna skurna i små bitar. Peppra.

4

Tips: Små krustader hittar du i välsorterade livsmedelsbutiker.


Kommentar:
Fyll färdiga krustader med lättfixad räkröra. Så enkelt och gott.

Recept