Krustader med avokado och räkor

Du behöver 300 g räkor färska Avokadokräm 3 st avokado ätmogna 0.5 st röd chili spansk peppar 1 dl crème fraîche eller gräddfil 1 st...

Tillagningstid: 15 minuter
24 portioner

Du behöver

  • 300 g räkor färska

Avokadokräm

3 st avokado ätmogna
0.5 st röd chili spansk peppar
1 dl crème fraîche eller gräddfil
1 st lime saften av
1 kruka mynta bladen
salt
1 st förpackning små krustader 24 stycken
dillvippor små

Gör så här

1
Skala räkorna, ställ kallt. Halvera och gröp ur avokadon. Pilla bort kärnorna ur chilin och finhacka den. Mixa ihop alla ingredienser väl till krämen. Smaka av med salt. Lägg gärna över i en spritspåse. Hit går det bra att förbereda.

2
Spritsa eller klicka krämen i krustaderna strax före servering. Lägg på räkor och garnera med en liten dillvippa.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top